17/04/2024

RO Financiar

Despre economie si nu numai!

Seminee electrice: descopera cum sa alegi modelul potrivit casei tale!

In sezonul rece, atunci cand petreci mai mult timp acasa, o sursa suplimentara de caldura nu strica niciodata, iar daca aceasta are si rol decorativ, cu atat mai bine pentru tine.

Ia in considerare, de exemplu, sa studiezi ce tipuri de seminee electrice ai aici la dispozitie, pentru a putea alege astfel modelul care se pliaza cel mai bine nevoilor tale. Din randurile de mai jos poti afla care sunt elementele pe care sa le pui in balanta, pentru a lua cea mai buna hotarare in privinta semineului ideal!

Seminee electrice – functioneaza pe baza de curent

Unul dintre cele mai importante detalii, pe care sa le ai in vedere in privinta semineelor electrice este acela ca ele functioneaza pe baza de curent electric. Asadar, este important sa le conectezi la o priza, pentru ca mai apoi sa poti incepe sa te bucuri de o noua sursa de caldura. Din fericire, datorita modului in care semineele sunt construite cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, consumul acestor seminee nu este unul ridicat, permitandu-ti astfel sa le utilizezi ori de cate ori este nevoie, fara ca facturile pe care le achiti sa creasca in mod considerabil.

Seminee de colt sau individuale?

In functie de spatiul pentru care sunt construite, semineele pot fi:

•           de colt – optand pentru un semineu de colt, il poti aplica foarte usor intr-unul din colturile incaperii, pentru ca modelul are un unghi perfect de 90 de grade, care te va ajuta sa obtii o fixare perfecta, dar si un aspect interesant din punct de vedere vizual;

•           individuale – pe langa semineul de colt, mai ai la dispozitie si modelul drept, pe care il poti monta cu usurinta direct pe un perete. Asta inseamna ca semineul are o singura latura, suficient de lunga pentru a-ti asigura confortul termic pe care ti-l doresti.

Design

Design-ul este, de asemenea, un element cheie, pe care sa il iei in considerare atunci cand cauti sa investesti intr-un semineu de calitate, dar care sa se potriveasca totodata si cu imaginea de ansamblu din propria ta casa. Astfel, poti alege dintre:

•           seminee norvegiene – le poti incorpora foarte usor in mobila, pentru a economisi spatiu;

•           seminee moderne – cu linii drepte, cu sau fara ornamente, aceste modele sunt unele ideale pentru locuintele in pas cu tendintele actuale.

Dimensiuni

Inainte de a alege un anumit semineu electric, gandeste-te foarte bine la spatiul unde vrei sa il asezi. In functie de acest aspect, vei sti care sunt dimensiunile spre care sa te orientezi. Lungimea, latimea, dar si adancimea sunt cei 3 factori esentiale din punct de vedere al dimensiunii, pe care sa ii iei in considerare. Daca ulterior vei dori sa muti locul semineului intr-o alta incapere, va fi suficient sa te asiguri ca sursa de caldura se incadreaza acolo.

Gama cromatica

Culoarea pe care iti doresti sa o aiba semineul este un alt factor, pe care sa il iei in considerare. Asadar, te poti orienta catre un model uni, intr-o singura culoare sau catre un model care imbina frumos mai multe culori. Indiferent de tipul de semineu pe care il preferi, ai posibilitatea sa studiezi mai multe variante din punct de vedere cromatic.

Seminee-expert.ro iti propune o gama larga de produse din care poti alege, punand in balanta toate cele anterior mentionate. Astfel iti va fi mai usor sa te orientezi catre seminee pe lemne, seminee pe colt: https://www.seminee-expert.ro/seminee-de-colt/ modele electrice ori catre seminee moderne, pe baza de bio-ethanol.

Date de contact:

Email: office@seminee-expert.ro

Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665