26/05/2024

RO Financiar

Despre economie si nu numai!

Viessmann Vitodens 100-W 32 kW combi- eficiență, durabilitatea si confort

Dacă ești în căutarea unei soluții moderne, eficiente și durabile pentru încălzirea și prepararea apei calde menajere în locuința ta, centrala termică în condensație Viessmann Vitodens 100-W 32 kW combi, tip B1KF reprezintă o opțiune de luat în considerare. Această centrală termică, ce operează pe bază de gaz, combinată cu un sistem de ardere în tiraj forțat, îți oferă performanță și siguranță. În plus, are dimensiuni compacte, ceea ce o face ideală pentru spații restrânse.

Design compact și eficiență pentru oamenii moderni

Gama Viessmann este cunoscută pentru durabilitatea și eficiența produselor sale, iar modelul Vitodens 100-W nu face excepție. Având un arzător MatriX-Plus, această centrală aduce beneficii precum un nivel redus de poluare și zgomot. De asemenea, tehnologia sa avansată, inclusiv o automatizare digitală cu interfață WLAN, facilitează controlul și monitorizarea centralei direct din aplicațiile Viessmann. Centrala este proiectată pentru a se amplasa mural, ocupând astfel un spațiu minim în locuința ta.

O centrală complexă

Componentele pachetului pentru centrala termică Viessmann Vitodens 100-W 32 kW combi, tip B1KF, aduc un plus de valoare întregului sistem. Automatizarea digitală cu interfață WLAN integrată îți permite o comunicare fluidă cu aplicațiile Viessmann, pentru un control și o monitorizare facilă a centralei. În plus, sistemul de evacuare a gazelor arse și de admisie a aerului, cu un diametru de 60/100, compus dintr-un racord de perete exterior și un cot de 87 grade, asigură o funcționare optimă și sigură.

Gaz natural sau GPL? Tu alegi!

Unul dintre cele mai mari avantaje ale centralei termice Viessmann Vitodens 100-W 32 kW combi, tip B1KF, este flexibilitatea sa în ceea ce privește tipul de combustibil folosit. Acest model permite funcționarea atât pe gaz natural, cât și pe GPL, fără a necesita schimbări majore ale configurației. Cu doar câteva setări minore, trecerea de la un tip de gaz la altul se face rapid și eficient, asigurându-ți astfel o soluție de încălzire adaptabilă și versatilă, indiferent de disponibilitatea resurselor energetice din zona ta.

E pentru tine?

Astfel, dacă ești în căutarea unei centrale termice de înaltă calitate, cu un design compact și performanțe de top, modelul Vitodens 100-W 32 kW combi, tip B1KF de la Viessmann reprezintă o alegere excelentă.

 Cu o gamă largă de funcționalități avansate și componente de calitate, această centrală îți va asigura un confort termic optim, pe termen lung. Achiziționând acest model, beneficiezi nu doar de eficiență și durabilitate, dar și de confort și siguranță în locuința ta.