17/04/2024

RO Financiar

Despre economie si nu numai!

Cauți o baterie pentru cada freestanding? Află cum să o alegi eficient?

Ai investit acasă într-o cadă modernă, de tip freestanding, datorită căreia să te bucuri de confortul pe care ți-l dorești, dar și de o rezistență sporită în timp?

Atunci este bine să știi că trebuie să alegi și o baterie cada freestanding de aici, pe care să o poți utiliza ușor și care, în același timp, să se potrivească foarte bine în spațiul pe care îl creionezi. Pentru a lua cea mai bună decizie, trebuie să știi, însă, care sunt elementele de care să ții cont pentru a te orienta spre bateria potrivită!

Baterie cada freestanding cu montaj pe pardoseală

Primul aspect, pe care trebuie să îl cunoști despre bateria pentru cada freestanding este acela că cel mai eficient tip de montaj pentru care poți opta este cel direct pe pardoseală. Cada freestanding nu îți asigură la fel de mult loc precum o cadă normală, clasică, așa că trebuie să gândești în detaliu un plan încă de la început, din momentul amplasării căzii.

O baterie cu linii drepte sau rotunde?

În ceea ce privește design-ul, ai de ales între bateriile cu linii drepte, minimaliste și cele cu linii rotunde. Ambele variante sunt interesante, rămânând la alegerea ta care este opțiunea potrivită, care se pliază imaginii de ansamblu pe care vrei să o creionezi în propria baie.

Monocomandă sau dublă comandă?

Un alt aspect important, care contează când vine vorba despre bateria pentru cada freestanding este acela că ea poate avea:

  • monocomandă –  bateria este prevăzută cu un singur robinet, pe care îl rotești fie spre stânga, fie spre dreapta, în funcție de apa de care ai nevoie: rece sau caldă. O astfel de baterie este simplu de folosit și este eficientă pe termen lung;
  • dublă comandă – este bateria clasică, cu 2 robineți separați, unul pentru apă rece, iar celălalt pentru apă caldă. Dacă ești adeptul stilului clasic, simplu, poți alege un astfel de model fără probleme.

Simplă sau termostatată?

Datorită noii tehnologii disponibile pe piață, astăzi poți să investești într-o baterie de cadă termostatată. Aceasta îți oferă o serie largă de avantaje, iar dintre cele mai importante se numără faptul că poți seta singur temperatura optimă a apei, în funcție de cum te simți cel mai confortabil. De asemenea, o baterie termostatată te ajută să economisești apă pe termen lung și, totodată, poți alege dintre numeroase design-ul interesante, astfel încât să îți creionezi o imagine de ansamblu foarte plăcută în propriul cămin.

Bineînțeles, bateriile clasice îți sunt mereu la îndemână, ele putând avea fie monocomandă (un singur robinet), fie dublă comandă (2 robineți). Dacă preferi obiectele sanitare standard, o astfel de baterie este perfectă pentru tine.

Înălțimea potrivită

Nu uita să alegi bateria pentru cada freestanding și în funcție de înălțimea căzii. În acest sens, este esențial ca bateria să fie mai sus decât cada, pentru a putea utiliza apa cât mai eficient cu putință. Este suficient să știi cât de înaltă este cada, pentru ca mai apoi să investești și în bateria dorită.

Poți comanda bateria direct din mediul online

Dacă vrei să economisești timp și, totodată, să studiezi mai multe modele de baterii sanitare, până să te oprești la una, cea mai simplă variantă, pe care o ai la dispoziție este aceea de a folosi Internetul. Din confortul propriului cămin ai posibilitatea de a alege produsul dorit și de a-l comanda în numai câteva momente.

Elves.ro îți propune varietate, calitate și eleganță. De aici poți comanda cea mai frumoasă oglinda baie: https://elves.ro/31-oglinzi-de-baie, baterii pentru lavoar sau duș, precum și alte obiecte sanitare de top, datorită cărora să ai parte de confort în propria locuință.

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760077183