17/04/2024

RO Financiar

Despre economie si nu numai!

30 REDUCERE 4 1

Cursuri la Promotie: Cursuri Germana 1+1 Gratis doar pe 14 februarie 2023

Centrul German Kulturhaus este un centru de limbi străine, acreditat ECL, cu specializare exclusivă pe învățarea limbii germane, care pune la dispoziție module pentru orice nivel de limba germană, de la A1.1 curs de limba germană începător și până la B2.2 curs de limba germană avansat.

Cursurile de limba germana se desfășoară în mediul online si se adreseaza atât copiilor, adolescenților, adulților cat si companiilor. Curs de limba germană pentru copii online este un produs preferat de parinți.

De ce să ne alegeti? Veti dispune de multe beneficii printre care: metode de predare eficiente și materiale didactice adaptate obiectivelor fiecărui curs in parte, astfel încât sa obtineti performanta si progresul dorit, evaluarea de nivel, înainte de atașarea la grupa, este întotdeauna gratuita, grupele au număr restrâns de participanți, trainerii noștri au învățat limba ca materna si au experiență de minim 5 ani in domeniu, preturi reduse și promoții diverse disponibile tot timpul anului.

Misiunea noastră este să aducem cunoașterea limbii germane mai aproape de dumneavoastră, prin noi metode și tehnologie modernă promovând spiritul german al lucrurilor bine făcute într-o epocă a globalizării. Învață limba germană la German Kulturhaus.

Click pe link https://www.germankulturhaus.ro/cursuri-limba-germana-online/ pentru a consulta preturile cursurilor online 🥇Preturi cursuri de limba germană » German Kulturhaus.

Detalii puteti obține la numărul de telefon 0773 973 955 sau direct pe mail contact[arond] germankulturhaus [punct] ro