20/07/2024

RO Financiar

Despre economie si nu numai!

Unde se pot amplasa noile corpuri de iluminat?

De cate ori nu ati dorit sa mascati un colt sau unele defecte dintr-o incapere cu ajutorul unor corpuri de iluminat? Acestea sunt o solutie ideala pentru a redecora un spatiu fara a face investitii foarte mari si totodata pentru a inlocui iluminarea conventionala cu tehnologia led.

Corpurile de iluminat sunt disponibile in diverse forme si structuri, pot fi confectionate la comanda si pot avea o lumina mai intensa sau mai difuza. Acestea pot fi comandate si pentru diverse evenimente speciale, unde se doreste crearea unei tematici sau a unei anumite atmosfere. 

Exista corpuri de iluminat clasice, simple, decorative sau practice si unghiul de iluminare poate fi ales in functie de preferintele clientului. Unele ilumineaza la 360 de grade, pe cand altele doar difuz si doar in anumite momente ale zilei. 

Achizitionarea unor corpuri de iluminat pentru a redecora propria locuinta sau pentru a crea o atmosfera aparte la un eveniment a devenit o normalitate si tocmai de aceea si piata de solutii de iluminat se afla in continua crestere.

Cei care dispun de bugetul si spatiul necesar pentru a monta noi corpuri de iluminat se pot considera norocosi si vor atrage cu siguranta admiratia vizitatorilor.

Marile firme au inceput sa exploreze aceasta solutie cu din ce in ce mai mult interes, deoarece au observat ca emotiile clientilor sunt astfel usor stimulate si profiturile pot creste semnificativ pe baza acestora. 

Indiferent ca este vorba de un eveniment corporate sau un eveniment personal, amplasarea unor corpuri de iluminat care creeaza diverse jocuri de lumina si stimuleaza imaginatia privitorilor este un pas care costa foarte putin si aduce totusi rezultate excelente. 

Investitia in solutii de iluminat led este un pas justificat, pe care foarte multe companii il fac cu incredere pentru a se alinia noilor standarde de sustenabilitate si pentru a reduce costurile generate de consumul de energie electrica. Spatiile de birouri, fabricile, centrele comerciale si parcarile subterane sunt printre primele care au nevoie de astfel de solutii. Ambientul din spatiile de birouri poate fi foarte bine evidentiat prin instalarea unor corpuri de iluminat discrete, care lumineaza intens si dau impresia de seriozitate si concentrare.

Parcarile subterane trebuie sa furnizeze lumina in permanenta, datorita nevoii de securitate si de oferire a serviciilor in conditii optime, indiferent ca e zi sau noapte.

Corpurile de iluminat prezinta un avantaj crescut in ceea ce priveste posibilitatile de personalizare. Indiferent ca se implementeaza in scop decorativ sau practic, acestea pot fi confectionate la comanda si pot avea forme si structuri complexe. De asemenea, clientii pot alege si unghiul de iluminare, de la solutii la 360 de grade, pana la sisteme care ilumineaza sub diverse unghiuri specifice.

Rolul unui corp de iluminat este sa creeze atmosfera dorita si sa transmita o stare de comfort celor din incaperea in care este amplasat. In functie de specificul activitatii si locului in care este amplasat, corpul de iluminat poate avea forme conventionale, abstracte sau pot fi minimaliste. Corpurile de iluminat clasice sunt cunoscute pentru lungimea de 5 metri si latimea de 8 cm si sunt cele mai folosite la ora actuala.

In functie de specificatiile tehnice ale proiectului arhitectural si preferintele individuale ale clientilor, corpurile de iluminat pot fi personalizate si pot combina diverse elemente.

In functie de nevoile si specificul fiecarui proiect arhitectural, compania ProfilistLED are capacitatea de a oferi solutii inovatoare de iluminat. Firma cu sediul in Turcia dispune de o echipa de profesionisti si experti in domeniu si isi bazeaza activitatea pe tehnologii si echipamente de ultima generatie. Punand la dispozitia clientilor cel mai bun exemplu de raport calitate-pret, compania ajuta la atingerea obiectivelor economice si de sustenabilitate.