20/07/2024

RO Financiar

Despre economie si nu numai!

Romprix Exim din Ilfov, preluata de un producator international de etichete, care detine o companie in Prahova

Consiliul Concurențe ianalizează tranzacția prin care All4Labels Group GmbH din Germania intenționează să preia compania Romprix Exim SRL din județul Ilfov.

All4Labels Group GmbH face parte din Grupul All4Labels, un producător internațional de etichete, care deține în România compania All4Labels Romania SRL, în județul Prahova, activă în producția și distribuția de etichete autoadezive și tuburi.

Romprix Exim SRL produce și distribuie soluții de etichetare și, într-o mică măsură, alte produse și servicii auxiliare, cum ar fi panglici și imprimante, cartoane de hârtie, markere și produse de ambalare și alte servicii și produse conexe.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de Concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Articolul Romprix Exim din Ilfov, preluata de un producator international de etichete, care detine o companie in Prahova apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.