20/07/2024

RO Financiar

Despre economie si nu numai!

Herăstrău, zona din București pe care toată lumea o preferă (P)

[ad_1]

Una dintre cele mai bune zone din București este și Herăstrău. Recunoscută în special prin captul că se află în imediata apropiere a Parcului cu același nume, considerat a fi cel mai mare din Capitală, avem de a face cu o locație unde cam toată lumea și-ar dori să locuiască. Este și normal deoarece le ai pe toate la îndemână cum s-ar spune, și nu este nevoie să străbați Capitala de la un capăt la altul pentru a ajunge unde ai nevoie. Ești în căutarea unei locuințe, iar banii nu sunt o problemă pentru tine? Atunci începe chiar acum să vezi ce oferte de apartamente de vanzare Herastrau găsești!

Zonă selectă

Toată lumea știe că această zonă este una dintre cele mai luxoase din Capitală. De asemenea, pentru mulți bucureșteni este imposibil să își poată achiziționa aici o locuință, deoarece prețurile nu sunt chiar deloc modeste. Și cum ar putea fi altfel din moment ce avem de a face cu multe spații selecte și exlusiviste, hoteluri de cinci stele, Muzeul Satului, Piața Presei Libere și multe altele, pe care cel mai probabil le cunoști foarte bine. Da, există multe apartamente de vanzare Bucuresti, dar puține sunt cele care ajung la nivelul celor de aici. Și nu, nu este deloc lipsă de modestie, ci o realitate.

O priveliște de neuitat

Hai să facem împreună un exercițiu de imaginație. Cum ar fi să te trezești dimineața și să bei o ceașcă de cafea sau de ceai de pe terasa propriului apartament? În același timp, panorama care ți se înfățișează înaintea ochilor este una care îți taie răsuflarea. Simți cum o liniște ți se coboară în suflet, simți că ți-ai găsit locul, iar zilele tale vor începe de fiecare dată cu zâmbetul pe buze!

Ce poate fi mai frumos decât să vezi lacul și vegetația bogată din jurul lui? Cireșii din Grădina Japoneză sau poate chiar stejarul lui Tagore sunt la doi pași de tine, aproape că poți să îi atingi cu mâna.

Mult aer curat

Această zonă este perfectă pentru familiile cu copii, în special pentru faptul că este una cu mult aer curat. Vei putea face multe plimbări aici, sau chiar sport în aer liber dacă aceasta este pasiunea ta. Se știe doar că parcul Herăstrău este cel mai mare din București, așa că nu ai de ce să te plângi, din niciun punct de vedere. Adori să te plimbi cu bicicleta? Este perfect, ai parte de piste întinse care abia așteaptă să fie explorate. Totul  din ceea ce ți-ai putea dori să existe în zona în care locuiești aici chiar este o realitate. Chiar și pasionații de pescuit sportiv își găsesc aici locul perfect pentru a se deconecta după zilele pline de provocări de la serviciu.

Cele mai faine spații de locuit

Nu doar petrecerea timpului liber este unul dintre avantajele de a locui aici. Casele, vilele și apartamentele sunt printre cele mai bune – dacă nu chiar ocupantele primului loc în acest clasament, ai condiții excelente și nu ai ce să le reproșezi, din niciun punct de vedere. Dacă ar fi să dăm o definiție a perfecțiunii, credem că această zonă ar fi potrivită pentru a o exemplifica.

Infrastructura este și ea foarte bine pusă la punct, cele mai bune și exclusiviste unități de învățământ din București aici le găsești. De asemenea, viața economică și culturală este foarte bine reprezentată. Centre comerciale, restaurante, cluburi, locuri de distracții și nu numai se găsesc din plin aici, și nu este de mirare că toți bucureștenii ar dori să locuiască aici. Nu ar fi fantastic să găsești și tu aici casa visurilor tale?

Articolul Herăstrău, zona din București pe care toată lumea o preferă (P) apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link