19/07/2024

RO Financiar

Despre economie si nu numai!

De ce sa investesti in obiecte obtinute prin ambutisare?

Iti doresti sa te bucuri de casa pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna, insa obiectele pe care le gasesti in magazinele de specialitate nu sunt pe placul tau sau nu se potrivesc din punct de vedere a specificatiilor tehnice? Atunci este bine sa stii ca poti apela cu incredere la o firma specializata, ce realizeaza la comanda o gama larga de produse.

Incepand de la coltare de tabla, frontoane de top, dar si panouri metalice pentru garduri moderne – iata produse care pot fi realizate prin ambutisare: https://www.sanprod.ro/servicii/ambutisare, in functie de nevoile pe care le ai. Este vorba despre un proces modern, despre care poti afla mai multe din randurile de mai jos.

Ambutisare – ce reprezinta?

Ambutisarea reprezinta un proces tehnologic modern, cu ajutorul caruia pot fi realizate numeroase tipuri de obiecte folosite cu precadere in domeniul constructiilor, dar si in domeniul industrial. Mai exact, cu ajutorul acestei tehnici pot fi prelucrate materiale metalice ori plastice, in vederea obtinerii anumitor forme.

Pentru obtinerea formelor, producatorii folosesc matrite speciale: acestea sunt trecute printr-un utilaj cu o putere de apasare extrem de mare. La final, produsele obtinute pot fi diferite ca grosime, lungime, latime si forma, in functie de locul in care urmeaza sa fie folosite.

Poti investi intr-o gama larga de produse realizate prin ambutisare

Printre cele mai comune obiecte, care pot fi realizate prin ambutisare se numara urmatoarele:

•           coltare metalice – cu ajutorul acestora poti sa oferi rezistenta si stabilitate oricarei cladiri, fie ca este vorba despre o cladire cu destinatie rezidentiala sau despre una industriala ori comerciala. Coltarele de care ai nevoie pot avea diferite grosimi si lungimi, iar optand pentru unele customizate, obtii exact ce ai nevoie;

•           frontoane – despre frontoane este bine sa stii ca au atat rol decorativ, ajutandu-te sa aduci cladirii de care te ocupi un plus din punct de vedere estetic, dar si un rol tehnic, pentru ca datorita lor poti face mansarda locuibila si, totodata, protejezi cladirea de vanturi puternice sau ploi abundente;

•           elemente pentru sistemele pluviale – orice tip de cladire are nevoie si de un sistem pluvial, datorita caruia apa de ploaie sa fie directionata catre canalizare. In acest sens, ai nevoie de jgheaburi, dar si de burlane si de rigole. Toate acestea sunt realizate din metal, fiind extrem de rezistente si aspectuoase, potrivite pentru orice tip de cladire, indiferent care este destinatia acesteia.

Rezistenta sporita

Un alt motiv pentru care merita sa investesti in obiecte produse prin ambutisare este acela ca atat coltarele, cat si frontoanele, dar si alte tipuri de produse sunt realizate din metal. Astfel, durata lor de viata este mult mai mare decat a obiectelor realizate din plastic sau PVC, de exemplu, oferindu-ti un plus de siguranta in timp.

Alegi specificatiile produselor de care ai nevoie

Nu in ultimul rand, este bine sa ai in vedere si faptul ca atunci cand optezi pentru a comanda obiecte realizate prin ambutisare customizate, ai libertatea sa alegi care sa fie grosimea acestora, care sa fie lungimea, dar si latimea. Mai exact, poti controla foarte usor tipurile de produse pe care le folosesti si stii exact ce materiale utilizezi pentru cladirea de care te ocupi.

Atentie la detalii, produse perfect finisate, realizate intr-un timp cat mai scurt si garantia rezistentei – acestea sunt principalele elemente pe care le gasesti intotdeauna la SanProd.ro. De aici poti comanda intotdeauna atat sisteme pluviale, cat si frontoane, profile aluminiu Sanprod dar si panouri de garduri metalice obtinute prin debitare laser de mare precizie!

Date de contact:

Telefon: 0751 13 23 82

Email: office@sanprod.ro