17/04/2024

RO Financiar

Despre economie si nu numai!

Cum poti folosi o trusa de machiaj in jocul de roluri?

Daca vrei sa implementezi si tu jocul de roluri alaturi de copilul tau, tine cont de urmatoarele idei si atunci cand vrei sa cumperi un cadou fetitei tale, intra in categoria potrivita de cadouri pentru fete si alege o trusa de make-up potrivita. Vei vedea cat este de distractiv sa te joci cu ea si sa creezi scenarii in jurul unui astfel de produs. Iata ceva idei de scenarii pe care sa le utilizezi

Cu setul de machiaj martinelia Little Unicron poti crea un salon de machiaj

Copilul tau este pasionat de make-up si in fiecare zi incearca lucruri noi, utilizand seturile de machiaj pentru copii? Atunci va puteti juca impreuna si puteti crea un salon de make-up in care cel mic sa activeze ca make=up artist. Cine este clientul? Tu poti fi unul dintre clienti iar daca este si bunica prin zona sau o sora mai mare, si ea se poate transforma in client. Ideal ar fi sa te asiguri ca toti va comportati cat mai natural, ca si cand ati fi intr-un salon de machiaj. Multumiti, cereti politicos ce vrei sa vi se ofere, indicati culorile si modelele iar daca fetita este mai mare ii puteti arata si poze de referinta, avand grija ca modelul sa nu fie prea complicat.

Copilul va invata astfel sa relationeze cu un potential client, sa respecte indicatii si sa gaseasca solutii, dar si sa urmareasca o imagine pentru a o reproduce. Asigurati-va ca toti va comportati cu rabdare. La final, platiti copilul cu bani de jucarie si aveti grija sa ii oferiti mai mult pentru a va da restul daca a ajuns la varsta la care trebuie deja sa stie sa faca adunari si scaderi.

Cu setul Martinelia Yummt copilul se poate pregati pentru o seara de bal

Vine balul cel mare si toate printesele trebuie sa fie pregatite? Cu un astfel de set si cu rochitele si accesoriile potrivite, va puteti pregati impreuna de marea petrecere. Astfel, veti invata copilul cand se aplica machiajul – inainte sau dupa ce se imbraca? Cu ce incepe – unghii, par, fata sau accesorii? Si lista de intrebari poate continua. De asemenea, tot acum, copilul va invata despre asortarea culorilor astfel incat la final sa se obtina cele mai bune rezultate si pe viitor sa stie cum sa isi selecteze culorile potrivite in functie de haine.

Un nail artist cu setul Martinella cu 4 piese

Un nail artist adevarat trebuie sa aiba oja si accesorii pentru unghii, dar si rabdarea necesara de a le face. Daca fetita ta iti cere mereu oja pentru a se juca cu ea, un astfel de set este potrivit si o va transforma imediat intr-un nail artist de succes. Vestea buna este ca aceasta oja se sterge repede, ceea ce inseamna ca o vei putea curata la final. Ca si la setul de machiaj, asigura-te ca spui explicit ce vrei si ca la final platesti pentru a primi rest de la copil. Mai multe detalii despre aceste produse si despre cadouri gasesti pe Jubi, magazinul de cadouri.