26/05/2024

RO Financiar

Despre economie si nu numai!

Cine are nevoie de un lifting facial nechirurgical?

Un aspect cat mai natural si cat mai placut atrage cu sine o serie de momente fericite si o serie de oportunitati de dezvoltare. Din pacate insa nu toata lumea beneficiaza de un ten perfect, de un corp bine sculptat si de o fata luminoasa. Tocmai de aceea operatiile estetice intervin pentru a corecta aceste imperfectiuni.

Cu cat o persoana se simte mai multumita de felul in care arata, cu atat este mai increzatoare si motivatia acesteia de a avea succes creste. Aspectul personal joaca un rol definitoriu in nivelul stimei de sine si in relatiile interpersonale. La ora actuala foarte multe persoane sunt pregatite sa investeasca eforturile necesare pentru a se simti bine in propria piele si pentru a nu mai suferi pe seama defectelor fizice.

Liftingul facial este una dintre procedurile la care foarte multe femei apeleaza pentru a-si recastiga tineretea si pentru a-si creste elasticitatea pielii. O data cu inaintarea in varsta, pielea devine mai aspra, isi pierde din elasticitate si anumiti muschi ai fetei se intaresc. Pentru a conferi aspectul natural al fetei si pentru a crea un aspect mai tanar, se pot face interventii de tipul unui lifting facial, prin care pometii sunt reasezati si golurile de la nivelul fetei sunt umplute.

Corectarea imperfectiunilor fetei nu mai este un lux in prezent si tocmai de aceea foarte multe femei sunt deschise catre ideea de a investi in frumusetea personala. Inaintarea in varsta joaca un rol definitoriu in cresterea imperfectiunilor la nivelul fetei si tocmai de aceea femeile care isi permit si dispun de resursele necesare apeleaza cu incredere la chirurgia estetica. 

Liftingul facial este o modalitate inovativa de rejuvenare faciala si este foarte putin invaziva. Aceasta are o perioada de recuperare rapida si prezinta rezultate foarte bune pe termen lung. Procedura dureaza aproximativ 30 de minute si nu prezinta riscuri, reusind sa corecteze cu succes diverse schimbari aparute la nivelul fetei. 

Femeile care imbatranesc se confrunta adesea cu lasarea unghiului extern al sprancenelor sau cu ptoza pometilor, precum si cu pierderea conturului liniei mandibulare. Astfel de defecte sunt greu de corectat prin creme si prin sport si doar o interventie chirurgicala reuseste sa contribuie la obtinerea unor rezultate dorite.

Liftingul facial poate fi de tip chirurgical sau nechirurgical, iar cel nechirurgical se face prin intermediul unor fire de suspensie. Liftingul facial cu fire suspensie are rolul de a ridica pometii si sprancenele si are un efect pozitiv asupra zonei mandibulei, rejuvenand-o. Operatia consta in pasi succesivi pentru a repozitiona diverse parti ale fetei si pentru a le remodela, pentru ca pacienta sa arate mult mai tanara si sa aiba o fata mult mai neteda.

Liftingul facial nechirurgical nu lasa niciun fel de cicatrice si se efectueaza folosind anestezia locala. Acesta se poate efectua atat in zona fetei, cat si in zona gatului si este recomandat mai ales pentru pacientele tinere, ale caror tesuturi prezinta o troficitate foarte buna. 

Procedura de lifting facial nechirurgical ajuta la regenerarea colagenica a structurilor subtegumentare. Tratamentul de lifting facial poate fi combinat cu alte tratamente precum ridicarea pometilor cu acid hialuronic sau terapia vampir. Liftingul facial contribuie la restructurarea colagenului, iar efectele sale pot dura in functie de pacienta pana la 16 luni de la data interventiei.

Pentru o programare la un lifting facial nechirurgical sau lifting facial cu fire de suspensie, puteti consulta serviciile medicale oferite de Clinica Zone Medical Estet. Clinica de lux este coordonata de Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastica si estetica, iar personalul medical si echipamentele de ultima generatie va vor ajuta sa va recastigati frumusetea.