27/09/2023

RO Financiar

Despre economie si nu numai!

Câteva argumente pentru a alege un brad artificial

Chiar dacă mai este ceva vreme până la Crăciun, am decis să îți vorbim despre un subiect ”fierbinte” pentru toată lumea. Este vorba despre alegerea bradului. Mai exact, de ce ne plac brazii artificiali și îi vom prefera întotdeauna în fața celor naturali. Dacă ești curios de argumentele noastre, atunci stai comod și citește-le cu atenție. Este posibil să ne dai dreptate și să fi găsit răspunsul la eterna întrebare: brad natural sau artificial de Crăciun?

Costă mai puțin

Chiar dacă la prima vedere pare că prețul pe care îl vezi la mulți brazi artificiali de Crăciun pare unul destul de ridicat, să știi că lucrurile nu stau deloc așa. Ca și în cazul celor naturali, și prețul celor artificiali depinde de structura acestora, dimensiunea lor, densitatea crengilor și multe altele. Și, dacă analizezi cu prețul unui brad natural cu aceleași caracteristici, da, prețul celui artificial este ceva mai redus.

Îl poți folosi mai mulți ani la rând

De regulă, un brad artificial poate rezista în jur de 10 ani, în care îl poți folosi cu succes. Totuși, adevărul este că dacă îl întreții așa cum se cuvine, îl manevrezi cu atenție, de fapt termenul de utilizare crește cu mult mai mult. Din nou, economisești! Și, în condițiile în care bugetul familiei nu este unul prea mare, reușești să ai parte de un avantaj important.

Economisești și timp!

Tot căutând bradul natural perfect pierzi mult timp prețios, și cu siguranță ai șanse destul de scăzute să găsești ceva pe placul tău. Totul este mult mai simplu dacă intri pe BraziCraciun.net unde ai parte de o ofertă foarte generoasă și care sigur va fi pe placul tău.

Prietenoși cu mediul

A tăia un brad natural doar cu scopul de a fi împodobit câteva zile de Crăciun și apoi aruncat este un gest egoist. Mult mai prietenoasă cu mediul este opțiunea de a folosi un brad artificial, care mai previne parcă aceste desfrișări excesive.

Ușor de instalat

Tot ce trebuie să faci la un brad artificial este să îl scoți din cutie și apoi să îl instalezi rapid. Bradul natural trebuie puțin cioplit, ajustat în așa fel încât să se potrivească spațiului în care este amplasat, așa că este destul de complicat.

Nu se scutură foarte mult

Da, găsești câteva ace pe jos și de la bradul artificial, însă doar în condițiile în care nu l-ai manevrat așa cum trebuie. În schimb, cel natural lasă o mulțime de ace, un adevărat pericol dacă în familie sunt copii mici sau animale de companie. Și, nici ție nu îți place să calci pe ele atunci când pui cadourile sub brad, nu?

Ușor de strâns și depozitat

După ce Sărbătorile de Iarnă au trecut, este foarte simplu să strângi bradul natural și să îl depozitezi la loc în cutia în care l-ai cumpărat. Este atât de simplu și rapid! Apoi, anul viitor, tot ce trebuie să faci este să îl scoți, să îl desfaci ușor și să treci cât mai repede la împodobit. Ei, ce zici, este sau nu bradul artificial pe placul tău?